vertrek
En het is zover! Binnen enkele uurtjes vertrek ik richting Argentinië! De zenuwen beginnen nu toch wel te komen..
Eergisteren was het mijn afscheidsfeestje en ik zou jullie allemaal nog eens willen bedanken dat jullie gekomen zijn! kvond het echt zeer leuk, en hopelijk jullie ook natuurlijk ! 'k moet toegeven dat 'k het toen nog niet echt besefte dat ik bijna ging vertrekken voor een jaartje maar nu begint het toch wel al een klein beetje door te dringen. Weet dat 'k jullie allemaal ga missen, maar geniet hier van jullie jaartje in ons klein belgenlandje, net zoals ik ga doen daar aan de andere kant van de oceaan in Argentinië!
't zou leuk zijn om eens iets van jullie te horen, dus zet maar allemaal veel reacties, stuur een mailtje of schrijf briefjes! Mijn adres in Argentinië is:
Nina Vermassen
Benavidez 230. Bo apipe
Corrientes capital, corrientes, 3400
Argentina
Oké, nu moet ik jullie wel allemaal laten want mijn valies is nog niet helemaal klaar en 'k moet nog vanalles doen en 'k heb niet zoveel tijd meer! Dus, de volgende keer dat 'k hier iets zal schrijven zal uit Argentinië zijn! Vééél plezier nog allemaal en geniet nog van de vakantie want ik zal alweer naar school gaan!
ciao!
Veel succes daar!
dag nina! bedankt vr je feestje want het was echt heel leuk en gezellig! kvond echt leuk vr jou dat er zoveel mensen gekomen zijn!:) en de aperitief groentjes waren lekker haha:p kheb al een brief(je) klaar geschreven en kgaat morgen od post doen en khoop dat er snel zal zijn!:) veel succes he nina, kus!